Testimoni Pengguna

Testimonial #1 - Peringkat mula isian penuh tangki RM100 kereta saya jenis Toyota WISH 1.8 hanya dapat 568km je. Isian kedua dan berikutnya boleh dapat sehingga 600++km tapi terkejut gak isian terbaru ni boleh dapat 725km perjalanan, itu pun bawa dlm 130-140 km/j gak. Audio mmg best bunyi, tak yah tambah power m.

Testimonial #2 - Pertama kali guna i-Charge kat kereta Naza ria saya, terasa lebih ringan dan pickup masa memotong dan naik bukit, memang terasa perbezaan sebelum dan selepas guna. Dapat extra KM dalam perjalanan jauh, sebelum kalau isi RM100 dapat 370++KM selepas guna dengan isian yang sama saya dapat dalam 450++KM

Testimonial #3 - Saya mula mencuba menguji tahap kemampuan i-Charge ni sejauh 170km perjalanan, Semasa Tidak menggunakan i-Charge, saya tuang minyak lebih kurang RM50. Apabila menggunakan i-cahge, dengan jalan yang sama, kelajuan yang sama, saya hanya perlu tuang minyak RM30 jer, Air-cond kereta saya pulak makin sejuk, lampu makin terang..


Testimonial #4 Kereta saya Honda Civic 1.7. Pakai RM65 utk 550KM. Itu pun banyak dalam town use.


Testimonial #5 Kawalan power steering lebih effisien. Transmission auto gear rasa licin, dalam perjalanan jauh minyak pun lebih jimat dari sebelum.Testimonial #6 Bagus! Citreon 2.0 aku..Sebelum 0.25/km, selepas guna i-charge 0.19/km..hebat tu..sungguh berkesan. i-charge terbukti berbaloi, WAJA I dapat 13KM setiap liter! Penjimatan 30%! Kereta jenis Suzuki Jimmny banyak mempunyai problem! Lampu besar tidak terang, spot light tak dapat nyala, kuasa enjin lembab dan bising! Semuanya selesai apabila saya start guna i-Charge! I-Charge BOLEH!!!


Testimonial #7 Pertama kali guna i-Charge pada Naza Ria saya, merasa kereta lebih ringan dan lebih kuasa semasa naik bukit dan corner, memang terasa perbezaan sebelum dan selepas guna. Malah dapat extra KM dalam perjalanan jauh.Testimonial #8 Toyota Vios 1.5, 1 liter dapat 15KM. Lbh jimat dari waja setelah guna i-charge.Testimonial #9 Dapat rasa perubahan banyak dengan Kembara saya, pagi-pagi tak perlu lagi tunggu lama untuk memanaskan enjin, lebih kuasa semasa memotong!


Testimonial #10 Saya alami perubahan pada kereta Gen 2, terasa lebih pick up dan selesa bila drive.Testimonial #11 Myvi 1.3 manual sxi, penang-simpang pulai-cameron highland-tapah-penang. Jalan jam, highway, berbukit, townroad. Minyak usage RM70 dan jarak 650KM. Speed 60KM-140KM.Testimonial #12 Minyak jimat 20-30% dalam pemanduan normal utk Naza Ria saya.


 
Dan Banyak Lagi.................. 

Harga i-charge agak tinggi sedikit tetapi kalau dikira untuk jangkamasa panjang memang amat menjimatkan. I-charge dijamin selama setahun dan jangka hayat antara 5-10 tahun. Pemasangan amat mudah! Cuma cucuk i-charge pada tempat pencucuh rokok dan terus rasai kehebatan alat ini.