Tuesday, March 23, 2010

I Charge (Untuk Kegunaan Kereta)

Alhamdulillah, kumpulan kami telah sampai ke Indonesia bagi membuka peluang perniagaan bersama MXB. Bermula di Yogjakarta dan Samarang, kami berharap dapat mengembangkan lagi jaringan ke bandar-bandar lain dalam masa terdekat. Insyaallah kami akan kemaskini maklumat terbaru nanti serta perancangan-perancangan lain yang bakal dibuat nanti. Daripada dengan hanya 1 produk, kini telah bertambah menjadi 3 produk sebagai pilihan. i-charge, i-mini dan i-power yang berkualiti menjadi killer product MXB. Dengan pelan pendapatan yang mantap, sesiapa sahaja yang menjadi ahli boleh mencapai kejayaan dan pendapatan di luar jangkaan.

Zeromax i-charge

Produk penjagaan kereta terunggul generasi terkini i-Charge ,satu- satunya produk yang dipatenkan dari Jepun di mana ianya dapat menstabilkan voltan dalam kereta dan pada masa yang sama berfungsi sebagai Sistem Doktor Bateri serta Sistem Mengurangkan Gangguan Radas Elektronik. Ianya direka khas untuk menjaga dan menstabilkan kesemua bahagian alat elektronik dalam kenderaan serta sistem pencucuhannya, agar prestasi kenderaan lebih optima dan menjimatkan petrol/diesel.

Kebiasaannya, voltan yang stabil dapat disalurkan secara normal dari bateri kesemua bahagian alat elektronik kenderaan. Namun demikian jika berlakunya pemecutan secara tiba-tiba. Ini akan mengakitbatkan terlebih muatan voltan keatas kesemua bahagian alat elektronik kenderaan pasti terjejas.

Dengan penggunaan i-Charge, ianya bukan sahaja dapat menyalurkan tenaga yang tersimpan padanya apabila diperlukan, i-CHARGE juga sentiasa dapat menstabilkan voltan secara tiba-tiba mahupun terlebih muatan pada bahagian enjin. Dengan ini, ianya dapat memastikan prestasi kenderaan terjamin.

Kelebihan
• Menjimat Minyak
• Melicinkan Penukaran Gear
• Tork Enjin Lebih Sempurna
• Kuasa Enjin meningkat
• Mengurangkan Gegaran Pada Alat Hawa Dingin
• Menstabilkan Voltan
• Doktor Bateri
• Sistem Pencucuhan Lebih Berkuasa
• Lampu Menjadi Lebih Terang
• Sistem Audio Lebih Mampat


Online Banking / Cash Deposit
LANGKAH 1

Buat pembayaran sebanyak RM595(SILVER), RM1785(GOLD), RM2975(PLATINUM) ataupun RM4165(DIAMOND) ke akaun berikut :


Abdul Rasyid bin Embi
No Akaun : 151071152479

Abdul Rasyid bin Embi
No Akaun : 0115-0063866-52-2

Abdul Rasyid bin Embi
No Akaun : 051921-0144210


NOTA : Jika anda menggunakan perbankan online iaitu membayar secara online seperti di maybank2u.com, anda boleh memasukkan alamat email pihak kami iaitu abdulrasyidembi@gmail.com pada bahagian 3rd party email address di fund transfer akaun bank online anda.
SERTAI KAMI SEGERA!


http://pcsifu.blogspot.com/
http://acidjutawan.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment